Me

 

Generoin tapa toimia on rohkeaa ja käytännönläheistä.

Ohjaamme näkemään kokonaisuuden, selkeyttämään epäselvän ja tunnistamaan oleellisen. Kohdistamme vahvasti huomion myös toimeenpanoon, sillä ilman toimintaa käteen jää vain mukavat keskustelut ja kauniit suunnitelmat.

Tarvittaessa haastamme tiukasti – kuitenkin aina hyvällä sävyllä ja asiakkaamme paras mielessä.

Anna Savolainen
Anna Savolainen

Valmentaja, konsultti & kehittäjä | KTM | Partner

Anna on Generoin suurennuslasi ja systematiikan valtiatar. Annan tunnistat lämpimästä hymystä ja muiden huomioinnista. Anna tarkkailee tilanteita sekä ihmisiä ja huomaa yksityiskohtia, joista muut kaasuttelevat ohi. Hän tunnistaa nopeasti oleellisen ja puuttuu rohkeasti epäkohtiin. Anna on Generoin systemaattinen järjenääni ja toimeenpanon mestari, joka pitää rattaat pyörimässä.

Anna-Riikka Kärnä
Anna-Riikka Kärnä

Valmentaja | Systemic Team Coach® | Systemic Business Coach® 

Anna-Riikka on empaattinen, läsnäoleva ja kuunteleva valmentaja, joka rohkeasti haastaa ja sukeltaa keskusteluissa pintaa syvemmälle. Anna-Riikalla on lähes 10-vuoden kokemus valmentamisesta ja hän usein tuo intohimoisesti esiin kasvatustieteiden ja systeemiajattelun näkökulmaa. Anna-Riikalla on pedagoginen pätevyys.

Anna-Riikan löydät Generoin lisäksi myös Growthroomilta.

Annukka Niemelä
Annukka Niemelä

Valmentaja | Psykologi | Systemic Business Coach® 

Annukka on tehokas ja innostava psykologi, joka ei tingi tarkoituksenmukaisten ja realististen tavoitteiden määrittelystä. Hän haluaa inspiroida löytämään ongelman ytimen ja uusia toimivia ratkaisumenetelmiä. Hän on intohimoinen hyvinvointia ja rakentavaa yhteistyötä edistävien taitojen puolestapuhuja sekä nauttii siitä, kun asiakkaat saavat onnistumisen kokemuksia.

Annukka toimii valmentamisen ohella myös työpsykologina.

Pauliina Hallama
Pauliina Hallama
Valmentaja | Sosiaalipsykologi | Systemic Team Coach® | Systemic Business Coach® 
Pauliina on pitkän linjan valmentaja ja coaching-konkari, jonka erikoisalaa on osallistava ja vaikuttava vuorovaikutus. Hän on kehuttu ja monipuolinen valmentaja, joka liikkuu tilanteen mukaan kaikkialla lempeän viisauden ja innostavan draivin välimaastossa. Pauliina on varustettu vahvalla läsnäolon taidolla, kristallinkirkkaalla ajattelulla ja superkyvyllä tavoittaa nopeasti olennainen. Kokemuspohjansa ansiosta hän on kuin kala vedessä myös kansainvälisessä ympäristössä. 
Pauliinan löydät Generoin lisäksi myös Growthroomilta.
Tony Salmelainen
Tony Salmelainen

Valmentaja | Brain Health Coach | BF (Geneva)

It’s all about identity”. Kuka olen? Miksi olen se mikä olen? Minne haluan? ”Holistinen näkemys itsestä mahdollistaa todellisen potentiaalin hyödyntämisen kestävällä tavalla. Tämän tulee jokaisen johtajan ymmärtää ja huomioida johtamisessaan”. Tonylla on kyky saavuttaa nopeasti syvä luottamuksellinen suhde, pysäyttää valmennettavansa itsensä äärelle ja käynnistää muutos.

Tony on 14 vuoden ammattijääkiekkoilija- (mm. NHL, maajoukkue, AHL, KHL) ja valmentajauransa lisäksi mm. sertifioitu Brain Health valmentaja, meditaatiokouluttaja ja Professional Life Coach.

Verneri Wirenius
Verneri Wirenius

Valmentaja, konsultti & kehittäjä | Psykologi | Partner

Vernerillä on kyky saada ihmisten luottamus nopeasti. Oikeilla kysymyksillä hän saa asiakkaansa ajattelemaan isosti ja uudella tavalla. Tämä helposti lähestyttävä ja jämpti psykologi lukee tilanteita sujuvasti ja sanallistaa sekä kiteyttää vaikeitakin asioita ymmärrettävästi. Lisäksi hän on onneksenne psykologeille epätyypillisesti erittäin liiketoimintasuuntautunut – eikä mikään lapanen.

Jukka Tahvanainen
Jukka Tahvanainen

Valmentaja, konsultti & kehittäjä | KTM, DI | Managing Partner

Jukka pitkän linjan strategiakonkarina ja liiketoiminnan kehittäjänä hahmottaa kokonaisuuksia ja selkeyttää niitä muille niin, että kaikki varmasti ymmärtävät. Hän on utelias löytämään ongelman ytimen ja haluaa aidosti ymmärtää eri näkökulmia. Vaikka hän haastaa lujasti, voit silti olla varma, että Jukalla on sinun paras mielessään! Tämä empaattinen ja tarkka Generoin kulmakivi ja suunnannäyttäjä on se henkilö, jonka puoleen voi kääntyä, kun omat vastaukset eivät enää riitä.

Tee organisaatiostasi juuri sellainen kuin olet aina halunnut. Niin mekin teemme.