Etätyöskentelyn TOP4 teemat

Itseohjautuvasti etänä -kartoitus.
Nopea ja helppo tapa selvittää, miten tiimisi etätyöt sujuvat!

Jokaista koronan myötä uudessa tilanteessa olevaa esimiestä varmasti kiinnostaa, miten omalla tiimillä etätöissä menee. Miten ihmiset kokevat oman työn poikkeusoloissa? Entä tiimin yhteistyön? Ja miten esimies itse on onnistunut olemaan tukena muutoksessa?

Tämä kartoitus auttaa sinua ja tiimiäsi tunnistamaan, kuinka hyvin onnistutte etätyöskentelyssä ja missä olisi kehitettävää. Se myös ohjaa vastaajaa tarkastelemaan itseään, työtään ja työyhteisöään neljästä etätyöskentelyn kannalta keskeistä näkökulmasta:
1) Oman työn hallinta
2) Resilienssi eli taito kohdata muutos
3) Tiimityö ja
4) Esimiehen tuki etätyössä

Generoi haluaa kantaa kortensa kekoon koronatalkoissa! Koska työntekijöistä huolehtiminen epävarmoina hetkinä on tärkeämpää kuin koskaan, tarjoamme edullisesti juuri tähän tilanteeseen muokatun itseohjautuvaa etätyöskentelyä kartoittavan kyselymme. Kyselyn kautta sinä ja tiimisi jäsenet pääsette reflektoimaan työskentelyänne poikkeusoloissa ja esimiehenä näet, missä tiimisi tarvitsee tukea näinä erikoisina aikoina. Kysely sisältää oman työn reflektointia sekä tiimityöskentelyn toimivuuden ja esimiehen tuen arviointia.

Näin helposti se käy:

 1. Lähetä meille viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@generoi.fi:
  • Laita otsikoksi: ”Itseohjautuvasti etänä” ja kirjoita viestiin seuraavat tiedot
  • Tiimisi nimi ja henkilömäärä (min 5-30 max)
  • Organisaatio tai Yritys sekä liiketoimintayksikkö, johon tiimisi kuuluu
  • Millä viikolla haluaisit teettää kyselyn tiimillesi (1 vko vastausaikaa).
  • Kerro, haluatko käydä tulokset ensin Generoin valmentajan kanssa läpi, vai osallistuuko Generoin valmentaja suoraan tiimisi etäpalaveriin.
 2. Tiedota tiimin jäseniäsi etukäteen kyselystä.
  Saat meiltä sähköpostissa vastauksena valmiin tiedotuspohjan.
 3. Jaa meiltä saamasi anonyymi kyselylinkki tiimiläisillesi.
  Sovittuna ajankohtana saat meiltä kyselylinkin, jonka jaat itse tiimiläisillesi. On tärkeää muistuttaa vastaamisesta linkin jaon yhteydessä sekä vielä keskellä viikkoa riittävän vastausprosentin saamiseksi.
 4. Varaa aika tulosten käsittelyyn tiimisi kanssa.
  On erittäin tärkeää, että käyt tulokset huolella tiimiläistesi kanssa läpi ja tarvittaessa sovitte yhdessä kehitystoimenpiteistä.
 5. Käy tulokset läpi tiimin kanssa.
  Noin viikon päästä kyselyn viimeisestä vastauspäivästä saat meiltä vastauksista koostetun anonyymin verkkoraportin, josta näette tiiminne kokonaistilanteen.

Tulosten lisäksi saat lisämateriaalin tulosten analysoinnin ja jatkokeskusteluiden tueksi.

Kyselyn hinta per tiimi on 500 € (alv 0%) ja se sisältää 1½ tunnin valmentavan etätyöpajan Generoin asiantuntijoiden kanssa (joko esimiehelle tai koko tiimille). Kerro milloin sinulle parhaiten sopisi! Työpajassa saat meidän työpsykologien ja liiketoimintaosaajien näkemyksen tiimisi tilanteesta ja suositeltavista toimenpiteistä. Lisäksi saat työkaluja ja hyviä käytänteitä tiimisi tilanteen edistämiseksi.

Koronan jälkeen etätyö on uusi normaali ja juuri nyt on hyvä hetki luoda vahvat perustukset itseohjautuvalle ja yhteistyötä tukevalle etätyökulttuurille.

Anna Savolainen

anna.savolainen@generoi.fi

p. 050 381 6613

ps. Mikäli haluat toteuttaa kyselyn koko organisaatiossasi niin teemme senkin kätevästi ja toistaiseksi ’Korona’ -erikoishinnalla, joten ole rohkeasti yhteydessä!