Kumppanimme

Tavoitteena paras mahdollinen vaikuttavuus.
Siksi parhaat mahdolliset kumppaniorganisaatiot.
#yhdessäenemmän

Kestävää suorituskykyä ja tuottavaa työhyvinvointia

Powered by Sparky

Haluatko tukea ja johtaa henkilöstösi työhyvinvointia ja suorituskykyä tietoperusteisesti?

Sparky on uusi ja täysin uniikki palvelukokonaisuus henkilöstön työhyvinvoinnin, suorituskyvyn, itsetuntemuksen  ja tunnetaitojen kehittämisen tueksi. Se luo uutta osaamista itsensä johtamiselle ja haastavistakin asioista puhumiselle. Lisäksi se tuottaa luotettavaa tietoa ja tukea kestävän suorituskyvyn ja tuottavan työhyvinvoinnin johtamiseen. Reaaliajassa.

Ratkaisun ytimessä on helppokäyttöinen ja inspiroiva mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjät reflektoivat omaa työhyvinvoinnin ja suorituskyvyn tilaansa sekä arvioivat niiden taustalla olevia keskeisiä tekijöitä. Yksittäisten käyttäjien tuloksista tuotetaan anonymisoitua, reaaliaikaista tietoa organisaation ja työyhteisön käyttöön tiimi-, tulosalue- ja yritystasoilla.

www.sparky.fi

There is always room for growth.

Growthroom

Growthroom on intohimoisten ja kansainvälisesti kokeneiden valmentajien tiimi, jonka missiona on sytyttää ja ylläpitää kasvun kipinää ihmiskunnassa.

Inspiroimme yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita kasvun teemoihin tarjoamalla osallistavia, jännittäviä ja vaikuttavia coaching- ja koulutuskokemuksia.

Luomme yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa uutta vaikuttavien oppimis- ja kasvukokemuksien aikakautta.

www.growthroom.fi